Donează

Cum ne puteți ajuta:

Pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, asociaţia are nevoie de fonduri şi resurse materiale. Implicarea socială a companiilor şi a oamenilor în susţinerea unor cauze din comunitate, pot face ca aceste obiective să se îndeplineasca. Există anumite facilităţi fiscale, iar cele mai accesibile modalitaţi prin care o firmă sau persoană fizică poate sprijini o cauză, sunt:

Sponsorizarea:
Este cea mai cunoscută formă de implicare socială. Sponsorizare prin oferirea unei sume de bani sau a unor produse.

Directionarea a 3,5% din impozit:
Persoanele fizice pot ajuta asociaţia prin direcţionarea procentului de 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii prin completarea Declaratiei 230.
Descarca de aici declaratia 230.
Puteţi depune formularul direct, trimițându-l prin poştă cu confirmare de primire la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) de care aparţineți cu domiciliul https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm.
Declaraţiile se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF “Spaţiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/

Donaţii:
Este un gest pur caritabil. Se poate oferi o sumă de bani sau bunuri materiale deductibile fiscal, însa fără a cere nimic în schimb.
Ai oportunitatea acum să faci ceva pentru tine şi pentru cei de langă tine!
Poţi să ajuţi să dai speranţa unui copil, să ajuţi o familie.

Ajutor pentru comunitate
În măsura în care doriţi să ne susţineţi puteţi lua legătura cu noi la numărul de telefon: 0773710966

Despre noi

Contactați-ne

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Buletin informativ