Unitate în comunitate: Copii de la Școala Gimnazială nr. 8 aduc speranță și bucurie la Asociația „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava

Cu multă bucurie în ziua de 27.10.2023, beneficiarii Serviciului de Îngrijire la Domiciliu ai Asociației „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava au primit vizita elevilor de la Școala Gimnazială Numărul 8, sub îndrumarea și coordonarea atentă a doamnei profesor Munteanu Adriana.
Cu mult talent și pasiune, copiii au oferit un moment artistic care a avut ca impact major în starea de spirit a vârstnicilor, dar gesturile lor nobile nu s-au oprit aici. Acești minunați tineri au adus cu ei pungi pline de daruri, cu gândul la bătrânii noștri și tablouri pictate de mâna lor, demonstrându-și talentul artistic.
Pe această cale dorim să aducem mulțumiri:
• Organizatorilor
• Cadrelor didactice
• Domnului Primar Ion Lungu, Primăria Municipiului Suceava și companiei TPL Suceava, care au pus la dispoziție mijloace de transport ce au adus elevii de la școală la asociație.
Astfel, această zi a reprezentat un exemplu viu de compasiune, generozitate și solidaritate, în care tinerii au arătat că au înțeles importanța de a dărui și de a face bine celor din jur. Orice sprijin este necesar și esențial pentru a dezvolta activitățile sociale, cu impact asupra beneficiarilor direcți, creșterea nivelului de trai și a speranței de viață a vârstnicului.

Cu gratitudine,
Director
Protos. Alexandru Moroșan